NAJLJEPŠI POSAO NA SVIJETU: Smetali su nam reflektori!!

NAJLJEPŠI POSAO NA SVIJETU: Smetali su nam reflektori!!

Gradsko kazalište Trešnja

 

Predstava mi se svidjela jer je prikazala kako se rade druge predstave, sa strane koju drugi ljudi ne vide. Sviđaju mi se likovi, a najviše Klara, jer je smiješna i sviđa mi se njezin karakter. Nisam dobro vidio predstavu od reflektora, ali je sve u svemu dobra.

Fran Tunuković, 13

 

Scenografija, kostimografija i rekviziti su mi se jako svidjeli. Kao zamisao mi je bila zanimljiva, ali kao realizacija dosadna. Bili smo u najvišim ložama odakle gotovo ništa nisam mogla vidjeti. Kada je postala najzanimljivija, predstava je naglo završila što mi se nije svidjelo. Mislim da je to moglo biti puno bolje odrađeno.

Ava Klisović, 12

 

U 19 sati počela je predstava. Ona nam priča o najljepšem poslu na svijetu. Vrlo nadareni glumci uživjeli su se u svoje likove, što je pridonijelo predstavi. Predstava je završila oko 19:40 sati, na žalost impresionirane publike.

Nikolina Mišura, 10

 

Predstava mi se svidjela. Bila je jako zanimljiva. Najviše mi se svidjelo što su imali tekst na platnu. Nije mi se svidjela jer je previše duga, ali je bila zanimljiva.

Nela Paić, 11

 

Predstava govori o tome kako izgleda u kazalištu iza zastora. Bilo je dosta glumaca, a najdraži mi je bio kazališni portir.

Tome Palinić, 13

 

Nama je predstava bila dobra, ali ne i odlična jer se previše odužila što se nikako nije svidjelo nama i našim kolegama. Svojom izvedbom glumci su nam pokušali dočarati kako izgleda rad na jednoj predstavi u kazalištu, u čemu su i uspjeli. Najviše nam se svidjelo to što je bilo mnogo glumaca koji su govorili na različitim jezicima.

Gabi Goleš, 12

Ema Mucić, 12

Anđela Slavica, 12

Lorena Mikuličin, 12

 

Gledao sam je već u Zagrebu i bolja ne može biti. Glumci: 100/10, scenarij 70/10, scena 10000/10. odlično.

Andro Ivanovski, 11

 

U predstavi se radilo o različitim poslovima u kazalištu. Pouka je da ne smijemo podcjenjivati nijedan posao. Predstava me se dojmila zato što su glumci bili šaljivi i imali su zanimljive uloge.

Iris Huljev, 11

 

Tema predstave mi se svidjela, ali način kako su je prikazali mi se nije svidio. Smjestili su me na  najvišem katu pokraj reflektora i nisam vidjela pola predstave.

Natali Vrlika, 12

 

Najljepši posao na svijetu je zanimljiva i zabavna predstava. Glumci su bili odlični kao i cijela predstava. Na početku, predstava mi se nije baš svidjela zato što smo sjedili na sjedalima ispred kojih su bili reflektori pa ništa nisam uspjela vidjeti, ali na kraju mi je bilo odlično. Najdraži lik mi je bio portir Mirko.

Nora Dubravica, 10

 

Najljepši posao na svijetu izvodi Kazalište Trešnja. Dok su glumci govorili iznad njih je bila tabla s riječima koje govore. Također ima puno šala što mi se sviđa. Veoma mi se svidjelo što ima puno glumaca. No voljela bih da je predstava kraća, onda ne bih izgubila interes na kraju predstave. Na početku nisam 100 posto razumjela predstavu, ali kasnije jesam. Meni ova predstava nije najbolja na ovogodišnjem MDF.

Sara Skert, 10

 

Ovo je jako zanimljiva i zabavna predstava koju su izveli profesionalni glumci HNK Trešnja. Ta predstava je bila odlična toliko da me uvela u svijet kazališta. Glumci su ostavili odličan dojam na publiku i sve ostale sudionike u kazalištu. Iskreno, ja bih jako voljela da Kazalište Trešnja ponovno bude na našem dragom MDF-u.

Barbara Bujas, 10

 

Ova predstava je bila solidna, na trenutke je bila smiješna, na trenutke dosadna. Većini kazališta je bila dobra, ali meni je bila dosadna. Trajala je predugo i zato je bila dosadnjikava. Vidjelo se da su se glumci trudili, uložili želju, volju i trud u svoju predstavu.

Petra Vudrag, 11

 

Predstava govori o tome kako nastaje jedna predstava, to jest kako je zaposlenici pripremaju. Meni se predstava svidjela i glumci su dobro objasnili kako teku pripreme za jednu predstavu. U nekim trenucima mi je bila dosadna, jedina mana je što dugo traje i zato postaje malo dosadna. Svidjelo mi se što su glumci pjevali u predstavi, što je predstava bila mjuzikl.

Nika Ninić, 11

 

Meni je ovo najbolja predstava na festivalu ove godine za sada. Najdraži lik mi je bio portir Mirko. Ravnatelj kazališta ga je zvao Žarko, osim jednom kad se sjetio da se zove Mirko. Nije mi se svidjela tajnica Ljilja zato što je razgovarala s prijateljicom za vrijeme posla. Bilo mi je smiješno kad je jedan od glumaca na probi oponašao nešto i redatelj je rekao da će dati 10 kuna onome tko pogodi što je to.

Jakov Marinković, 10

 

FOTO GALERIJE

FANTASTIČNA TURA

ČAROBNJAKOV UČENIK

MONTE LIBRIĆ

ČUDNOVATE ZGODE BARUNA MŰNCHAUSENA