LABIRINT: Ima puno prepreka i zeznutosti

LABIRINT: Ima puno prepreka i zeznutosti

Itinerània, Španjolska

 

Labirint mi se jako svidio jer ima puno prepreka i zeznutosti.

Dino Gnjidić Klarić, 7

 

Do sad nisam bila u puno labirinata osim u onima na papiru, njih viđam svaki tjedan u školi. Labirinti na papiru iskreno da kažem su za mene bili lakši. Znate li zašto? Zato što sam samo slijedila druge, a osim toga što sam slijedila druge kasnije sam našla neki put do izlaza, tako da se nisam nešto puno iskazala tamo, ali je čak bilo zabavno švercati se u labirintu.

Nela Paić, 10

 

Danas sam bila u labirintu koji je bio pun zagonetki. Bilo je jako zabavno i pomalo teško. Jedva čekam opet otići u neki novi labirint koji će biti još teži.

Iris Huljev, 10

 

Labirint mi je bio zanimljiv i pomalo dosadan. Zanimljiv zato što ima razne zagonetke. Dosadno zato što ima previše prolaza za izlaz. Zadaci nisu bili za djecu, ne vrijedi ih riješiti zato što u istoj prostoriji sa zagonetkom su i dva izlaza.

Ani Zeljak, 10

 

Danas smo bile u labirintu na Poljani. Labirint je užas! Zagonetke ne vrijedi riješiti jer odmah do vrata sa zagonetkom stoje otvorena vrata kroz koja možeš ići dalje. Postoje neke zanimljive zagonetke, ali većina ih je dosadna. Požalile smo što nismo išle na zezanimaciju.

Ema Mucić, Ava Klisović, 11

 

Onaj labirint je bio drugačiji nego drugi labirinti. Zato što smo trebali rješavati zagonetke kako bismo otvorili vrata. Bilo je zabavno.

Tomislav Palinić, 12

 

Labirint je bio težak i zanimljiv. Bilo je puno teških zadataka. Najteži zadatak je bio kada smo morali gurnuti kockice drugim kockicama. Na kraju nam je neki čovjek došao pomoći, ali kad ni on nije uspio, vrata smo otvorili ključem. Uglavnom, bilo je zabavno.

Ema Lozančić, 12

 

U labirintu je bilo dobro, ali zadaci su bili komplicirani. Jedan od zadataka su ljudi pokušali riješiti, a moja prijateljica i ja smo riješile odmah. Rješenje jednog od zadataka je bilo „927“.

Lucija Vitas, 11

 

Labirint se održao na Poljani u 19 sati. Meni se jako svidjelo jer je bilo teških zagonetki. Zadržali smo se kod zagonetke s rimskim brojevima.

Mey Berber, 9

FOTO GALERIJE

Adriatiko

Zora riđokosa

Miš u toću

Doktor Svelječić