MATOVILKA - KAZALIŠNI MOLJCI: Odlična, predobra, zabavna...!

MATOVILKA - KAZALIŠNI MOLJCI: Odlična, predobra, zabavna...!

Kazalište Tvornica lutaka, Zagreb

 

Predstava je bila ok. Malo su me nervirali njihovi i smiješni uleti. Ali ostalo je ok.

Mak Imamović, 11

 

Bila je odlična. Trebala je to biti lutkarska predstava, ali su bili glumci. Najbolje mi je bila ime vještice ˝Single Ready to Mingle˝.

Lucija Vitas, 11

 

Predstava je bila predobra. Radilo se o moljcima koji idu u školu. Likovi su bili: vještica, Matovilka, tata, mama i princ. Vještica je bila nenormalna zato što nam je govorila njezine tajne. Princ je bio smiješan zato što je, iako iz davnih vremena, priča o stvarima tipa Albina. Dalje neman ništa za reći.

Nola Zlački, 9

 

Predstava je jako lijepa i zabavna. Nemam zamjerki i znam cijelu priču.

Dino Gnjidić Klarić, 7

 

U predstavi su glumila tri glumca i pet likova: mama, tata, vještica Matovilka i princ. Predstava mi se jako svidjela i bilo je jako zabavno.

Tomislav Palinić, 12

 

Predstava je bila odlična, nije uopće bila lutkarska kako je bilo najavljeno. Najbolja 2 izvođači su mi bili vještica i Matovilka, također sam i njih intervjuirala.

Ani Zeljak, 10

 

Ova predstava je bila jako smiješna. Likovi su bili na početku moljci. Moljci su bili učenici u školi. Profesor im je dao čarobnu riječ koja im je pomogla za predstavu. Likovi su u predstavi bili Single to Mingle, princ, Matovilka, tata i mama. Svi likovi su bili smiješni. Bilo je tri muška glumca. Ova predstava je bolja od Hoću-neću Žar ptica.

Mey Berber, 9

 

Ova predstava bila je izvanredna. Nasmijali su nas neki dijelovi predstave, npr. tan-tan-tan, vještičino pjevanje pjesme ˝Single ladies˝. Zabavna nam je bila njihova improvizacija. Stvarno smo uživale i dobro se ismijale.

Ava Klisović, Ema Mucić, 11

Po onome što je pisalo u programu MDF-a mislila sam da će večeras biti nekakva lutkarska predstava, no na moju sreću nije bila. Predstava je bila odlična. Jako mi se svidio način na koji je osmišljena, ali i to kako je napravljena na pozornici. Bilo je jako zanimljivo, a mislim da je veliku ulogu igralo to što su glumci cijelo vrijeme komunicirali i obraćali se publici. Svi likovi su se jednako isticali i svi su bili podjednako važni. Scenografija je bila obična, ali zanimljiva, a zvučni efekti su bili odlični i u potpunosti su se slagali s prizorima.

Petra Mušić, 13

FOTO GALERIJE

FANTASTIČNA TURA

ČAROBNJAKOV UČENIK

MONTE LIBRIĆ

ČUDNOVATE ZGODE BARUNA MŰNCHAUSENA