Pepeljuga je bila 'solidno odlična'!

Pepeljuga je bila 'solidno odlična'!

Ekipa iz Nore se tek zagrijava. Evo njihova prva tri teksta s jučerašnjeg otvorenja.

 

Savršena maćeha

Ovo je bila moderna verzija Pepeljuge. Zanimljivo je bilo to što je maćeha bila muško! Što se publike tiče, primijetila sam da su baš sve žene bile maskirane šminkom. Svi su se smijali razmaženim Pepeljuginim polusestrama i njihovoj pohlepnoj majci. Maćeha je ,s obzirom na to da je bila muško, savršeno odglumila svoju ulogu. Međutim, polusestre su malo previše, kako da to kažem, vrištale dok su govorile. Pepeljuga je lijepo plesala, što je zadivilo princa i njegove roditelje. Bila je ljupka i sve radila s lakoćom. Predstava mi se svidjela, bila je ludilo! Pouka priče bila je slavna rečenica: „Nikad ne znaš što ti donosi sutra!“

Katja Frua (13)

 

Solidno odlična predstava

Ovo je moje prvo otvorenje Međunarodnog dječjeg festivala na kojem sam ja bio. Čim je predstava počela znao sam da je to mjuzikl. Bila mi je solidno odlična. Bilo je tu puno plesa, glazbe, a i glume. Bila je moderna za razliku od obične. Publika nije toliko pljeskala, no digla se kada su glumci sišli i tražili djevojku koja je izgubila cipelicu. Sve je na kraju sretno završilo.

Marin Belak (11)

 

Sve u svemu – super!

Predstava mi je bila super. Ptičice su mi bile smiješne i šaljive. Pepeljuge mi je u početku bilo jako žaooo! Svidjelo mi se kada se publike smijala zato što je maćeha zapravo bila muško! Tužno mi je bilo što su svi bili bezobrazni prema Pepeljugi. Kralj i kraljica su bili jako dragi, rasplesani i smiješni. Sve je bilo super, iako sam mislila da će za otvorenje biti malo bolja predstava, ali sve u svemu, bila je super.

Nika Manojlović (12)

FOTO GALERIJE

FANTASTIČNA TURA

ČAROBNJAKOV UČENIK

MONTE LIBRIĆ

ČUDNOVATE ZGODE BARUNA MŰNCHAUSENA